Írj nekünk: info@egodrinks.com

Bemutatkozás

EGO DRINKS

Cégünk 2008 óta gyártat és forgalmaz a széles fogyasztóközönség számára elérhető termékeket.

Termékválasztékunk: természetes ásványvíz, vitaminos ásványvíz, izotóniás sportital, aloe vera ital, kókusztej, 100% gyümölcs juice, gyerekitalok.

A termékeink saját receptúra alapján kerülnek legyártásra partnereinknél, Magyarországon, valamint külföldön.

Termékeink megtekintése

ego-girl
labor

MINŐSÉG

Minden gyártói üzemünk rendelkezik ISO minősítéssel, valamint a legfontosabb élelmiszeripari minőségi tanúsítványokkal. Folyamatosan ellenőrizzük a gyártást, a késztermékeket és a minőségi tanúsítások elkészítését.

Nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmód követőire ezért igyekszünk minimálisra csökkenteni a cukortartalmat, kerüljük a mesterséges aromákat, színezékeket, tartósítószereket.

Italaink kizárólag friss és ellenőrzött gazdálkodásból származó gyümölcsöket tartalmaznak.

Minőségbiztosítás

„ego” Csak Egy Van Belőled!

Termékeink

Aloe vera ital

Kókusztej ital

Gyümölcs juice

Ásványvíz

Vitaminos ásványvíz

Izotóniás sportital

Energia ital

Gyerek ital

Italaink jellemzői

Gyümölcs 100%
Természetesség 100%
Egészség 100%
Minőség 100%
Frissesség 100%
Finom íz 100%
SPORTOS 100%

Fantasztikus ital, nem csak egészséges és természetes, de nagyon jó ízűek! Végre finom üdítőt ihatok, ami nem veszélyezteti az alakomat. Köszönöm!

Különleges ital, imádom az Aloea Vera ízét, és szintén nagyon szeretem, hogy kis gyümölcsdarabok vannak az italban. Azt hittem zavaró lesz, de fantasztikus az összhatás! Ha sportolsz, akkor tökéletes kiegészítő.

Ha tehetem, akkor mindennap veszek egy Ego üdítőt, hogy jól induljon a napom. Felfrissít, az ízvilága harmóniát ad. A gyümölcsitalok is nagyon finomak, de a vitaminos ásványvizek is. Így a vitamin pótlásommal nincs probléma egyik nap sem…